ESPAI DE SUPORT NOU BARRIS_HORTA

ESPAI DE SUPORT NOU BARRIS_HORTA: el proper dijous, 12 de maig, hem organitzat dues xerrades:

A les 10h del matí  parlarem sobre  “El testament vital” amb Montserrat Busquets, infermera i membre del Comitè de Bioètica del Col·legi Oficial d’Infermeria.

L’objectiu de la ponència és apel·lar a l’autonomia de cadascú,  basada en la reflexió sobre la relació d’ajut,  mitjançant el diàleg i l’acord amb l’entorn immediat de confiança de la persona. Quins plantejaments ètics s’esdevenen a l’hora de pensar  en la pròpia mort. Per això, cal saber què és el Document de Voluntats Anticipades i què s’ha de tenir en compte en la seva planificació. Parlarem de casos pràctics que ens ajuden a il·lustrar  els dubtes que tots tenim i obtenir respostes.”

A les 17h de la tarda  “Com mantenir en forma la teva memòria” amb Elvira Gras, infermera comunitària.

Com és el funcionament de la memoria?  Quines causes hi ha que provoquin  l'alteració de la memòria?. Perquè el que volem és conèixer  eines i estratègies per a conservar-la en bones condicions.”

Es realitzarà dins l’Espai de Suport al Passeig Valldaura 206  (al costat del Mercat de la Guineueta).
ENTRADA GRATUÏTA oberta a tothom

Si esteu interessats o coneixeu d’algú que vulgui assistir a les xerrades ja us hi podeu apuntar trucant al 93.484.18.64.

També ens podeu seguir pel facebook per assabentar-vos de les activitats que anem realitzant dins i fora de l’Espai de Suport, recomanacions de llibres,...www.facebook/ESnoubarrishorta



Comentarios